Ніжка кролика в соусі з білих грибів ( на вагу) 100 г / 70 г
Качка по Віденськи з синьою капустою (на вагу) 100/50 г
Філе качки з ягідним соусом та карамелізованою грушею ( на вагу)100 г / 100 г
Шніцель курячий, фарширований беконом та моцареллою з базиліковим соусом 200 г / 70 г
Каре телятини з гранатовим соусом (на вагу) 100 г / 30 г
Медальйон з телятини з гливами та картопляно-селеровим пюре 110 г / 210 г
Телятина під соусом Кафе де Парі з картоплею та кукурудзою. 400 г
Голонка з тушкованою капустою (на вагу) 100/50 г
Стейк з свинного ошийка (на вагу) 100/30 г
Стейк з соусом демігляс та грушею (на вагу) 100/100 г
Ніжні свинні реберця в соусі барбекю (на вагу)
100 г
Форель річкова з овочами та лимонним соусом (на вагу) 100/100 г
Філе коропа з соусом з білими грибами 130 г / 100 г
Лосось в вершково-базиліковому соусі з цукіні 150 г / 100 г
Тунець з пюре батату 100 г / 150 г (вагова страва)